16 Jan 2016

Winter Walk

Pár slov na úvod, ale dnes to bude hlavně o fotkách. Jak jsem říkala minule, máme teď prázdniny až do konce ledna, tak je chceme aspoň nějak řádně využít. Sice tu jsme již 5 měsíců, ale stále jsou existují různé kouty města, které jsme ještě neobjevili. Dneska jsme se teda vydali za průzkumníky divočiny a udělali jsme si krásnou 6 kilometrů dlouhou procházku. Prozkoumali jsme krásnou stezku v lese nedaleko od domova na kraji města.

Největší sranda je, že jakmile se vydáte kousek za město, všechno kolem tak nějak "zvesničí" a každý člověk, kterého potkáte, vás zdraví. To by se v městě jako takovém nestalo. Pozdravili nás dokonce i jezdci na koních (koně jenom frkli). V lese jsme potkali i dva freestylové cyklisty, kteří vybírali každou cestu necestu.

Všichni mě tu se zimou hrozně děsili, ale zatím to je jedna z nejmírnějších, co jsem zažila. Sluníčko svítilo už tolikrát jako za celý podzim a sněhu se zatím moc nedaří. Fjord je lehce zamrzlý, stejně jako jezero tady u nás. Zítra dopoledne má být -8, tak uvidíme, co se bude dít. A teď si můžete vychutnat nějakou tu přírodu, co jsem dnes zachytila.



























No comments:

Post a Comment